Τον Ιούνιο, όπως κάθε χρόνο, βραβεύτηκαν τα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος. Μέσα σε αυτά ήταν και το Μεζεδοπωλείο ο Πούλος στην Αρεόπολη.
Με αφορμή τη βράβευση αυτή, μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου, Πούλο Κατσιώρχη και τον ρωτήσαμε για αυτή την επιτυχία.
Ποιoί νομίζετε πως είναι οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή τη διάκριση του Μεζεδοπωλείου “Ο Πούλος”;
ΠΚ: Οι λόγοι που διακριθηκα πιστεύω πως είναι η συλλογική δουλειά, η ποιότητα του φαγητού, το καλό σέρβις, το χαμογελαστό προσωπικό και ότι το μαγαζι βρίσκεται στην ομορφη και γραφική Αρεόπολη, που είναι πλέον top προορισμός για τη Πελοπόννησο αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.
Πώς η συγκεκριμένη διάκριση συμβάλει στην προβολή και προώθηση της Αρεόπολης;
Για αρχή μέσω της ίδιας διάκρισης και μόνο, επειδή προβάλλεται και θα προβληθεί σε διάφορα μέσα επικοινωνίοας και γίνεται γνωστό το όνομα της Αρεόπολης και της Μάνης γενικότερα. Επίσης, ο θεσμός restaurant 100 συμβάλλει ενεργά στην προώθηση και διαφήμιση όλων τον βραβευθέντων επιχειρησεων.
Τέλος, το να βραβεύονται αξιόλογες επιχειρήσεις από τη Μάνη μας βάζει στον τουριστικό χάρτη προορισμών πιο ενεργά.
Ποιά είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;
Στόχος μου είναι να προσπαθήσω να ανταποκρίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις τον επισκεπτών μας όσο και τον προσδοκιών μου. Στα σχέδια μου είναι η εξέλιξη μου και να γίνομαι καλύτερος και να αναζητώ νέες γεύσεις και ποιοτικά προϊόντα.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας παραδοσιακό πιάτο ή φαγητό;
Αγαπημένο φαγητό είναι η τσουχτή και το ψητό της λαμπρής.
Επισκεφτείτε το Μεζεδοπωλείο Πούλος στην Αρεόπολη.
Βρίσκεται στον κεντρικό πέτρινο πεζόδρομο.
Facebook
Instagram
Website
Δείτε εδώ πώς φτιάχνεται η αυθεντική τσουχτή μακαρονάδα της Μάνης.