/

Διαγωνισμός σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κέρδρος – Κέρδισε το βιβλίο “Μάνη” του Πάτρικ Λη Φέρμορ

6 mins read
Μάνη - Πατρικ Λη Φέρμορ
Μάνη - Πατρικ Λη Φέρμορ

Μπες στις σελίδες μας στο Facebook ή το Instagram και πάρε μέρος στον διαγωνισμό “Τι σημαίνει η Μάνη για εσένα” και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα δύο βιβλία “Μάνη” του Πάτρικ Λη Φέρμορ και τις εκδόσεις Κέδρος.

Μπες στις σελίδες μας στο Facebook & το Instagram και πάρε μέρος στο διαγωνισμό “Τι σημαίνει η Μάνη για εσένα” και κέρδισε ένα από τα δύο βιβλία “Μάνη” του συγγραφέα Πάτρικ Λη Φέρμορ από τις εκδόσεις Κέδρος.

Το Μάνη είναι ένα βιβλίο- οδοιπορικό του Λη Φερμορ για τη Μάνη που στην αρχή προοριζόταν για ένα απλό κεφάλαιο και τελικά εξελίχθηκε σε ένα από τα ωραιότερα βιβλία της ζωής του. 

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σύντομα τον Βρετανό θαυμαστή της Μάνης σε άρθρο που θα αναρτήσουμε στο mani- greece από την επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στην Καρδαμύλη και στο σπίτι του!

Θες να κερδίσεις ένα από τα 2 βιβλία που μας προσέφεραν οι εκδόσεις @kedros ; Τότε γράψε μας σε σχόλιο τι είναι η Μάνη για σένα και μπες στον #διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός λήγει 22/05 και θα υπάρξει ένας νικητής από το Instagram & ένας από Facebook.

Summary
Διαγωνισμός σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κέρδρος - Κέρδισε το βιβλίο "Μάνη" του Πάτρικ Λη Φέρμορ
Article Name
Διαγωνισμός σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κέρδρος - Κέρδισε το βιβλίο "Μάνη" του Πάτρικ Λη Φέρμορ
Description
Μπες στις σελίδες μας στο Facebook ή το Instagram και πάρε μέρος στον διαγωνισμό "Τι σημαίνει η Μάνη για εσένα" και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα δύο βιβλία "Μάνη" του Πάτρικ Λη Φέρμορ και τις εκδόσεις Κέδρος.